UA-74362584-1

Reserveren & Tarieven van Het Schepershoes

 


Wij stellen het erg op prijs als je direct bij ons boekt of via:

Presentatiepagina van Het Schepershoes in Peest
 
Als je via booking.com boekt, dan betaal je iets meer omdat wij dan commissie moeten afdragen en die berekenen wij deels door aan de gasten.
Wij houden het graag simpel en hanteren daarom het hele jaar door dezelfde tarieven, met uitzondering van het TT-weekeinde (eind juni).
 
De prijzen van de kamers variëren vanaf €84,- tot maximaal €138,- per nacht, afhankelijk van het aantal personen. en bij minimaal twee overnachtingen. 
 
 
 
Bovenstaande prijzen zijn inclusief een zeer uitgebreid (grotendeels biologisch) ontbijt, €1,10 toeristenbelasting p.p en 9% BTW.
Indien je geen ontbijt wilt, dan ontvang je €7,50 korting per persoon/nacht Let op: dit is niet mogelijk als je via booking.com boekt!

 
Reis je milieuvriendelijk, namelijk:  te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer? Dan ontvang je 5% korting op de normale overnachtingsprijs, m.u.v. arrangementen en ook niet via booking.com.
 
Het is uitsluitend mogelijk om voor minimaal twee nachten te reserveren.
 

De prijzen voor de maaltijden (alleen op afspraak en niet via booking.com) zijn: €15,- voor een eenvoudige hoofdmaaltijd of  €20,-/€25,- voor 2/3 gangen. Dit is inclusief vruchtensap, frisdrank en Drents kraanwater. Een lunchpakket kost €7,50. S.v.p. aanvragen bij boeking.

Weektarief 
7 achtereenvolgende nachten boeken = 6 nachten betalen.

Zakelijke gasten: Neem contact op voor een passend arrangement bij langdurig of terugkerend verblijf.
 
 
 
Betalingsmogelijkheden

De reservering is pas bevestigd als je tenminste 50% van het totale reserveringsbedrag binnen vier dagen na de reservering per bank (NL37 TRIO 0197627269, t.n.v. Het Schepershoes) hebt overgemaakt onder vermelding van je naam, aankomstdatum en aantal personen. Is je aanbetaling niet op tijd binnen, dan vervalt de optie en wordt de kamer weer vrij gegeven.
Voor de aankomstdatum dient het resterende bedrag bij voorkeur te zijn overgemaakt per bank. Lukt dit onverhoopt niet, dan kan je bij aankomst contant afrekenen.
Let op: B&B Het Schepershoes beschikt niet over apparatuur voor PIN of creditcard., en wij nemen géén bankbiljetten met een hogere waarde dan €50,- in ontvangst.

 
 

Annuleren
Tot één week (7 dagen) voor de gereserveerde aankomstdatum kan je kosteloos annuleren en ontvang je de aanbetaling direct retour, minus eventuele bankkosten voor buitenlandse betalingen. Vanaf 6 dagen voor de aankomstdatum ontvang je de aanbetaling uitsluitend retour als de betreffende kamer alsnog kan worden verhuurd aan andere gasten. Onder bijzondere omstandigheden is het eventueel mogelijk om je verblijf, in goed overleg,  uit te stellen naar een andere datum.
 
Wij hebben onze B&B zekerheidshalve gesloten tot en met 9 april 2020. Je kunt data vanaf 10 april met een gerust hart reserveren. Mocht je verblijf vanwege het Corona virus onverhoopt geen doorgang kunnen vinden, dan mag je kort van tevoren kosteloos annuleren.

Het ontvangen van bezoekers, die niet bij ons logeren, is uitsluitend mogelijk na overleg.
Huisdieren mee nemen is helaas niet mogelijk.
 
Reserveren kan via onderstaand formulier, via Neem contact op of informeer telefonisch: 06-27336208
 
 
Klik hier als je wilt weten hoe wij met jouw privacy omgaan
 
 
Voor checken beschikbaarheid en prijzen, of een vrijblijvende reserveringsaanvraag: